Twadde na thriller uit beker

Afgelopen zaterdag 16 december speelde het “Twadde” voor de volgende ronde van de KNVB beker uit Tegen Franeker 2 in de stad van de “Klokkendieven”. Het werd een wedstrijd met alles erop en eraan. Uiteindelijk werden onze jongens op penalty’s geklopt.
“We waren bij vlagen beter” verhaalde aanvoerder Rainier van der Veen . “Maar het was ook veel tegenhouden de laatste minuten. Eerste 20 min waren wij veel beter en daarna nam Franeker het initiatief over en scoorden ze de 1-0 vlak voor rust.
Na de rust hadden wij weer de overhand en maakte Fedde 1-1 na een prachtig passje van Menno de Vries. En toen ging het spel op en neer, maar bleef het gelijk.
Bij de penalty’s schoot Franeker 4 keer overtuigend raak en misten wij 2 panels.
Jammer verloren, maar het trotse gevoel overheerste, want er is echt gestreden tot de laatste minuut!”