Rondje langs de velden….

Knappe 2e helft JO11-1
Er kwamen ook afgelopen zaterdag 10 maart weer een aantal teams (3) niet in actie. Tegenstanders belden helaas af wegens te weinig spelers. De JO15-1 speelden wel, en deden in eerste helft goed mee. Maar moesten toch met 2-5 het hoofd buigen tegen Bolsward. Het Vrouwen team kon ook Zeerobben nog volgen tot aan de rust (2-2). Na de rust werd Arum weggespeeld. En werd het uiteindelijk 2-13! Volgens trainster Anja een gebrek aan o.a. trainingsarbeid.
De JO07-1 speelden twee wedstrijden beide werden verloren van Minnertsga (5-0) en nipt van Franeker met 3-2. De JO11-2 kreeg thuis, na de winterstop een klasse hoger, een 7-0 nederlaag tegen Zeerobben 5 te verwerken. De JO11-1 speelden in Harlingen tegen Zeerobben JO11-3 daar werd een 3-1 achterstand bij rust omgebogen in een knappe 8-3 overwinning.
Ook de JO09-1 won met 8-3 maar dan in en van Franeker.