Rondje langs de velden……

Elk puntje telt!
Volgens de correspondent ter plaatse speelde het vlaggenschip afgelopen zaterdag uit tegen V. & V.’68 uit Garijp een allerbelabberdste eerste helft. De 1-0 achterstand viel dan ook nog mee. De tweede helft een beter Arum die via een vrije trap van Tim Jaarsma op gelijke hoogte kwam. Vlak daarna kwam Bauke Tjalle Anema alleen op de keeper af maar werd vast gegrepen. Weg kans en weg speler van V. & V.’68. Hij kon met rood vertrekken. Arum kon de wedstrijd in de resterende 15 minuten niet naar zich toe trekken. Maar zo kon Arum toch weer een puntje toevoegen aan het totaal van 14 punten nu. Zaterdag a.s speelt Arum 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Beetgum.

Ook het Twadde pakte een punt tegen de nummer 2, V.V.I. het werd 2-2. De JO17-1 had ook een punt kunnen pakken maar de formidabele keeper van Gorredijk hield dit tegen. De 3-1 overwinning van Gorredijk was overigens terecht.  De JO13-1 verloor dus met 1-0 op Vlieland en moet in de resterende drie wedstrijden laten zien dat ze niet voor niets koploper zijn. Ook de JO11-1 is door een 4-0 overwinning uit tegen LSC ook nog steeds koploper. En zal het uit moeten vechten met Workum, Mulier en Overzwaluwen wie de beste is in deze competitie. De JO11-2, die dus na de winterstop een klasse hoger spelen,  kon het niet bolwerken tegen Harlingen JO11-3. En de JO07-1, in een nieuwe competitiereeks verloor van Bolsward (4-2), speelde 2-2 tegen Harlingen en won met 2-1 van Minnertsga.