Rondje langs de velden…

JO11 verslaan koploper!
De JO11 kende tot nu toe een beetje een pech seizoen. Ze wonnen 1 wedstrijd en verloren de overige wedstrijden vaak met 1 doelpunt verschil. En dan komt de, op dat moment, koploper Makkum voorbij. Het werd een spectaculaire wedstrijd. En als u eens tijd hebt kom eens kijken bij dit team o.l.v. de trainers/coaches Lolke Bosch en Jouke Kuipers, want dit team herbergt een aantal leuke talentjes.
Het score verloop geeft al aan dat het een leuke en spannende wedstrijd was n.l. 0-2 achter en vlak voor de rust  stond onze JO11 3-2 voor . Na de rust werd het al snel 3-3 toen 3-4 achter, uiteindelijk wisten onze jongens met een stand van 7-4 te winnen. Doelpunten makers: Dennis 2x, Tiemen 1x en Jitse 4x. Zaterdag spelen ze weer thuis en dan tegen de nummer twee! (aanvang 11.05)
De JO12 won redelijk makkelijk van Oosterlittens met 9-3. En speelt zaterdag a.s. de topper thuis tegen Tzum. aanvang 12.30 uur.
De JO13 speelde afgelopen zaterdag de topper tegen “Oerwoude of zoiets” vertelde een invaller bij de Jongens onder 13. Het bleek Suawoude te zijn. De eerste helft ging nog gelijk op maar de tweede helft was duidelijk voor Arum, uitslag 10-3. Komende zaterdag heeft dit team een leuk tripje naar Vlieland, waar het tegen de plaatselijke VSV’31 speelt.
De JO15 ging dit seizoen voor het eerst in de competitie onderuit, uit tegen Delfstrahuizen met 4-1. Volgens oud Delfstrahuizen-speler, alweer jaren Arumer, en vader van JO15 speler Brent; Jan de Vries kwam Arum/Stormvogels’64 maar niet in de wedstrijd.
De JO17 verloor dik maar scoorde wel, 11-1. Coach Lieuwe Tolsma stuurde bij afwezigheid zijn vrouw mee als leider. De reserve coach Jan Jarich Veldman was ook geblesseerd namelijk. Het is ondanks dat dit team vaak verliest opmerkelijk hoe een goede sfeer en hechtheid binnen dit team heerst.
De JO19 speelde een tactisch sterke wedstrijd met fraaie goals. Vooral Dirk Henk maakte een beauty. De opmerkelijkste goal kwam van de voet (lees scheen) Wybren Feenstra. Hij maakte zijn tweede goal in zijn carrière. De eerste maakte hij in de E-pupillen. Een ander feit is dat dit team de minst gepasseerde verdediging heeft op dit moment in deze competitie….
Het zestal van de JO09 ging thuis vooral in de laatste minuten onderuit met 5-0 tegen Nijland. En De JO08 behaalde een eclatante overwinning bij de JO08 van ONS, 11-4.
De Vrouwen van Joris gingen net met dubbele cijfers ten onder bij de koploper Zeerobben en de 35-plus kwamen vrijdagavond in actie en behaalden alleen tegen Tzum in Harlingen een gelijkspel.