Winterse omstandigheden

De v.v. Arum jeugdteams die afgelopen zaterdag vroeg moesten voetballen deden dat onder winterse omstandigheden. De JO15-1 leken een Siberische voetbalcoach, Veldmanovic, te hebben gekregen. Ze wonnen echter heel mooi met 7-2 terwijl de tegenstander Tzummarum beter voetbalde! De ruststand was 3-0. (zie foto)

Twee pupillen teams JO13-1 en JO9-1 waren vrij. De JO9-2 won met 5-1 van Harlingen en hebben nog een theoretische kans op het kampioenschap. De JO11-1 wonnen de belangrijke wedstrijd in Sexbierum nipt met 3-2. En kunnen het kampioenschap bijna niet meer ontgaan. De JO11-2 won ook weer dik. Dit keer werd er 9-0 gewonnen van Oosterlittens. De JO17-1 speelden uit tegen Oosterlittens. Het Arum/Stormvogels’64 combi team voetbalt goed, maar scoort te weinig en krijgt te makkelijk de goals tegen. Een 2-2 gelijkspel werd er in Oosterlittens, tegen mede-titelkandidaat, nog gelukkig uit het vuur gesleept. En daardoor houden ze hun “kampioensdroom” nog in stand.
Het Vrouwenteam won knap in Oudehaske en steeg daardoor naar een mooie derde plek in de stand.
Terwijl Arum 1 dus won van de koploper verloor Arum 2 van de koploper. WPB was met 5-1 te sterk.

Komende zaterdag is een inhaal- en bekerweekend. Wat betreft inhaal komt alleen de JO15-1, in en tegen Mulier (Witmarsum), in actie. De JO11-2 speelt uit tegen Oeverzwaluwen (Koudum) voor een plekje in de volgende KNVB-bekerronde. Alleen het JO17-1 (B-junioren) team (twee weken terug begonnen aan een nieuwe competitie) speelt wel gewoon voor de competitie in Arum om 10.30 uur tegen MKV’29 uit Leeuwarden.