Troosteloos verlies Arum 2

Op een troosteloze mistige middag, wist Arum 2 een net zo’n troosteloze uitslag neer te zetten: 5-1 verlies tegen Nijland 3.
Ondanks dat was het Arum die na 30 sec al op voorsprong kon komen, maar Wilco Zeemans ging helaas aan een voorzet voorbij van Menno de Vries. Waar er nog enkele kansen voor Arum niet werden benut, wist Nijland 4 kansen tot 4 doelpunten te promoveren. Vlak voor rust was het Wilco Zeemans die de ruststand iets dragelijker maakte: 4-1.
Na rust kreeg Arum nog enkele kansen door Kevin Hoekstra en ‘debutant’ Tjitse Ben Hoekstra wist de lat te raken, maar ook een punt was Arum vandaag niet gegund.
Positieve punten: de goal van Wilco, de eerste minuten van Tjitse Ben en het vooruitzicht dat er donderdag hapkes van Gosse op het menu staan.
‘Ut twadde’ gaat nu in de winterslaap en wenst iedereen dan ook alvast een fijne jaarwisseling!