Arum pakt bonuspunt tegen TOP’63, maar…..

Het vlaggenschip van de v.v. Arum speelde afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen TOP’63 uit Oppenhuizen. Na 30 minuten kwam Arum met 10 man te staan door een ongelukkige handsbal van keeper Robert Rinia en dus een rode kaart. Willem Miedema verving hem als keeper overigens voortreffelijk. Tot aan de rust zou het overigens 0-0 blijven. Na de rust kwam Arum via een vrije trap zelfs op 1-0. doelpunt IJsbrand Dijkstra. Het werd echter 1-1 door een strafschop. TOP ging daarna voor de winst maar Arum kreeg de beste kansen. In slotfase had Arum eigenlijk op basis van de doelrijpe kansen moeten winnen….

Maar toch een bonuspunt. en zo komt Arum op 15 punten, maar nog steeds op de 12e plek.
Komende zaterdag speelt Arum thuis tegen de nummer 11 Mulier die 16 punten heeft.