Arum wint derby tegen Bolsward

Sport is emotie! En de emoties kwamen los na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd Arum 1 tegen Bolsward. De overwinning werd gevierd net als of men kampioen was geworden. Arum steeg namelijk door deze knappe overwinning naar de 10e plek. En dat is voorlopig boven de zogenaamde “rode streep”. Op de 2-0 overwinning was weinig af te dwingen. Arum kwam binnen 10 minuten door een eigen doelpunt op 1-0. Het spel was van beide kanten redelijk te noemen, van Bolsward bij vlagen echter bedroevend. Arum kwam in de laatste minuut op 2-0 door IJsbrand Dijkstra. De komende twee weken zal Arum het “uit” moeten opnemen tegen twee hoog geklasseerden namelijk Nagele en VHK. Op zaterdag 29 april speelt Arum weer thuis. En dan tegen Creil.