Winterstop en start……

Trainings-stop en -start.
De komende weken (50 en 51) zullen de allerlaatste trainingen van 2018 plaatsvinden. Omdat dit seizoen de competitie voor alle teams net als vorig seizoen eerder begint, zullen de trainingen in 2019 dan ook weer eerder beginnen.
Wanneer de trainingen stoppen en weer starten dat kan dus per team verschillend zijn. De betreffende leiders en trainers geven dit tijdig door aan de ouders (via Whats App of mail)
Wel al bekend:
De laatste maandagtraining voor de JO17, JO19, 35+ en Ut Twadde zal plaatsvinden op Maandag 10 december. De eerste maandagtraining in 2019 is op 14 januari.

Op donderdag 20 december is er een gezamenlijke laatste training van de A- en B-selectie met daarna een hapje en een drankje in de kantine.
De A- selectie start op dinsdag 15 januari en B-selectie start op donderdag 17 januari. (o.l.v. Edwin Wittink)
De laatste training o.l.v. Francis van de JO17 is op woensdag 12 december.
Noteer vast:
De “voetbalschool” extra training voor de jeugd van de JO8 tot met de JO12 start weer op vrijdag 8 maart.

Competitiestart, beker en leider/trainers verg.
De competitie start voor alle teams al op zaterdag 9 februari. Arum 1 heeft evt. daarvoor een inhaalwedstrijd. Door het vroege begin van de competitie wordt de zaterdag die in de voorjaarsvakantie valt (n.l. 23 februari) een inhaal en bekerweekend. Dat geldt overigens ook voor zaterdag 2 maart.
De indelingen van de voorjaarsreeks 2019 (JO8 t/m JO19) zijn op maandag 28 januari bekend. Op donderdag 31 januari volgt daarover en andere zaken een leiders/trainers vergadering.

Inmiddels is bekend dat de JO12 op zaterdag 23 februari de volgende bekerronde speelt. Loting eind januari.

6 december 2018