Hoewel er een volledig competitieronde op het programma stond. Zijn er toch een aantal wedstrijden niet gespeeld wegens, met name, de vakantie.
Verslagjes van de wedstrijden die wel doorgingen vindt u hieronder:

JO09-2 (Arumer team)
Na 2x niet te hebben gevoetbald door afgelastingen (slecht weer en te weinig spelers), mochten we afgelopen zaterdag weer aantreden. Met de herfstvakantie in de benen moesten we tegen Makkum voetballen. We begonnen voortvarend voor de wind. Een uittrap van Jelle kwam voorin bij Hylke. Die weet wel raad met dit soort ballen en zo kwamen we al snel met 1-0 voor. Makkum was iets sterker en dat bleek ook wel met de ruststand van 3-1 voor Makkum. De tweede helft wilde het niet meer echt lukken, ondanks de goede inzet. Makkum bleek een maatje te groot en de wedstrijd eindigde in 9-1. Volgende week weer nieuwe kansen, dan staat de uitwedstrijd tegen Blauw-Wit op het programma.

JO09-1 (Achlumer team)
Er werd afgelopen zaterdag heel mooi voetbal getoond door de jongens. Mooi overgespeeld, goed verdedigd. Helaas stonden we de eerste helft achter met 0-2 om vervolgens sterk te beginnen in de tweede helft met een mooie voorzet van Chris op Willem Jente die de bal niet richting doel kon krijgen en nam direct de juiste beslissing om door te speelde op jelke die hieruit prachtig kon scoren. Even later ontstond net de omgekeerde situatie en gaf Jelke de bal voor op Willem Jente die hieruit weer zijn bijna wekelijkse puntje wist te scoren. Jelte heeft  goed laten zien dat hij een balletje kan weg pingelen bij de tegenstander en Luuk heeft in de tweede helft enkele harde trappen op doel tegen  gehouden voor onze keeper (Jelmer) in de tweede helft,  als achterste man. Helaas verloren met 2 Achlum, 5 SDS. Op naar volgende week. Groetjes Joris de Jong

JO12-2 (Arumer team)
Kwam er tegen ONS JO12-2 net niet aan te pas. Het 4-1 verlies was terecht maar enigszins geflatteerd.

JO13-1
De JO13-1 vertrok zonder wissels naar Scharnegoutum. En dat brak ze uiteindelijk op. Toch volgens coach Michel Jorna:
“We hebben de hele wedstrijd goed gespeeld…de wind was een belangrijke factor….eerste helft wij voor de wind…zij de 2de…we hebben goede kansen gehad…een gelijkspel was eigenlijk wel terecht geweest  gezien de kansen van beiden kanten…maar een leuke wedstrijd”.
Bij rust stonden de JO13-1, 2-1 voor. En toen ze bij een 3-2 achterstand ook nog met 10 man verder moesten was de wedstrijd verloren. Het werd uiteindelijk 4-2.

JO15-1
Onze JO15 zit in een te zware competitie. (Pilot KNVB) Ook in Koudum tegen Oeverzwaluwen verloren ze met dikke cijfers 13-3. Maar we houden de moed erin. Al is dat vaak moeilijk…..

JO17-1
Hier het uitgebreide wedstrijdverslag van de JO17-1 thuis tegen Joure van de succesvolle coach met weinig woorden, maar grote daden;
2-0….2-1…2-2…rust…2-3…3-3…4-3…4-4…4-5…5-5…6-5…

JO19-2
Speelden afgelopen dinsdagavond hun thuiswedstrijd in Sexbierum tegen de plaatselijke AVC. Tot en met de 3-0 voor de Arumers/Achlumers en Kimswerders was er niets aan de hand. Er werd door de jongens prima voetbal op de mat gelegd. Daarna ontspon zich een wedstrijd puur op inzet en moest de JO19 het onderspit delven. De tweede helft was qua voetbal niet om aan te zien. De frustraties liepen hoog (beheersing is ook een onderdeel bij sport) op en aan het einde van de wedstrijd stond er een 5-3 winst voor AVC op het scorebord.