Young Boys winnen!

Het waren afgelopen zaterdagmorgen 27 februari net een stel “hokkelingen” die voor het eerst, na de winter, de wei in gingen. Een aantal spelers stonden wat statisch bij elkaar (op 1,5 meter) en andere dratelden al heerlijk met bal aan de voet over het hoofdveld. Voor het eerst weer eens echt gras onder de voeten. Op een echte mistige koude februari morgen was het wel weer genieten van de grote opkomst bij de JO17/JO19 die voor het vierde onderdeel in het kader van de LD-beker in actie kwamen. De 28 spelers werden, vooral in de bestaande drietallen, verdeeld over 4 teams van 7 spelers. Na een spannende strijd van 6 ronden werden uiteindelijk de Young Boys de overwinnaars (zie foto) Tweede werden de Harkemase Boys, derde de Black Boys en vierde, maar die kunnen ook beter zingen, de Backstreet Boys.
Grote gevolgen voor het klassement, qua punten, had deze dag uiteindelijk niet. Hoewel, er is wel een nieuwe nummer 1, al zijn de verschillen miniem. Nee, dan zal volgende week, de spelletjes dag, zonder meer de doorslag geven wat betreft het eindklassement in deze LD-beker. En op zaterdag 13 maart volgt dan het laatste onderdeel met de uitreiking van de zogenaamde LD-bekers.
Om vervolgens dan weer te starten met het nieuwe toernooi n.l.: De strijd om de Vac.-Trofee. (net zolang de Regio Cup zal worden georganiseerd) 

Mosterd
Maar eerst  zaterdag 6 maart: De spelletjes dag (waar vele punten zijn te verdelen) met een speciale traktatie omdat een der coaches na deze zaterdag “weet waar hij de mosterd haalt”

Klik hier voor het klassement:  LD Beker 2021 (1)

2 maart 2021