Regiocup indeling 9 april bekend.

Van de KNVB kregen we het volgende bericht:
Gisteravond zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt.  Er werd 1 lichtpuntje genoemd: vanaf 31 maart gaat de avondklok om 22 uur in, waardoor we vanaf dan een uur langer kunnen trainen.
We hopen uiteraard dat de Regiocup zo snel mogelijk gestart kan worden. Alle voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang, dus zodra de maatregelen het toelaten, gaat de KNVB Regiocup van start, zodat we dit seizoen toch met wedstrijden kunnen afsluiten.

KNVB Regiocup
Ondanks het uitblijven van versoepelingen is er de hoop om dit seizoen nog wedstrijden te organiseren. Zoals we in eerdere updates meldden, zijn alle teams automatisch ingeschreven voor de KNVB Regiocup. We zorgen dat we alles klaar hebben staan om direct te kunnen starten zodra de versoepelingen dat toestaan. Dit geldt zowel voor jeugd als seniorenteams, ook al kunnen de seniorenteams nu nog niet onbeperkt trainen en is het perspectief voor hen vooralsnog anders. Meer informatie over de KNVB Regiocup lees je op www.knvb.nl/regiocup. Uiterlijk 9 april wordt de poule-indeling bekendgemaakt.

24 maart 2021