Migchiel, Rein & Jeroen winnaars Voetbalkaatsen 2021

Onder prachtige omstandigheden werd afgelopen zaterdagmiddag 12 juni het Voetbalkaatsen 2021 gehouden. Met maar liefst 12 partuur (twee meer dan vorig jaar) op papier werd om half 2 afgetrapt. De vraag was wie worden de opvolgers van de winnaars van vorige jaar; Mike, Wessel K. en Jorrit.  In de eerste omloop waren er zeker een paar spannende partijen. Om maar niet te zwijgen van de tweede omloop. De spannendste partij was misschien wel de halve finale. Daar moest het sterk geachte partuur van Germ, Sjoerd en Jorrit het onderspit delven. Zeker het goede opslag werk van Migchiel was hier de doorslaggevende factor. 
De finales in de “normale” en de “herkansingsronde” waren eenzijdig. En zo konden tegen zeven uur de door de v.v. Arum aangeboden prijzen, en prachtige kransen (gemaakt door Doetie-Anne) worden uitgereikt door Wessel Hibma, die samen met Lammert, Tjeerd en Jeroen en perklizzer Jorrit, terug konden kijken op een prachtige middag.
De uitslag:
1e prijs: Migchiel, Jeroen en Rein
2e prijs: Jesse J., Marwin en Rutger
3e prijs: Jorrit, Sjoerd en Germ

Herkansingsronde:
1e prijs: Dani, Jarno en Hylke
2e prijs: Hidde, Thomas en Lammert 

Op deze middag kreeg onze hoofdtrainer Edwin ook een krans, als dank,  omdat hij altijd is blijven doortrainen met de groep senioren ondanks de corona crisis en haar beperkingen. En zo hangt er in Hippolytushoef (zie foto hieronder) ook een krans, een niet alledaags gebeuren.
Zie hieronder de foto’s van het voetbalkaatsen en o.a. de prijswinnaars.
voor prachtige actie foto’s kijk op de Facebook pagina van Willem Rienk, onze “eerste” huisfotograaf. https://www.facebook.com/willemrienk.miedema
  

14 juni 2021