Zaterdag a.s.: De derby der derby’s

Zaterdag 2 oktober wordt hij dan eindelijk weer eens gespeeld; “de derby der derby’s”. Oftewel: Arum 1 – Mulier 1. De laatste keer dat deze derby is gespeeld was in maart 2019. Toen won Arum met 3-2.
Maar nu zijn we 2021: en beide teams verloren vorige week haar eerste competitiewedstrijd. In een overigens op papier zeer sterke 5e klasse A. Het is maar de vraag of de beide verenigingen in deze klasse dit seizoen mee kunnen doen om de prijzen! Maar dat zal de toekomst ons leren in hopelijk weer een “normaal” seizoen. Arum kent overigens geen normale start van een seizoen. De nu al vele, ongelukkige,  blessures brengt trainer/coach Edwin Wittink de nodige kopzorgen. We zijn dan ook benieuwd welke opstelling onze trainer vandaag uit de hoed tovert.   
Het is dit seizoen overigens ook een weerzien van oud-v.v. Arum trainers. Als het goed is komen een drietal oud trainers voor de winterstop allemaal langs in Arum. Vandaag staat Pope Leffring aan de kant als trainer van Mulier. Hij promoveerde indertijd twee keer met Arum!

Een minuut stilte  
Voor dat de wedstrijd begint willen we stilstaan bij twee vaste Arum 1 supporters die ons de afgelopen maanden zijn ontvallen n.l.; Rintsje van der Veen en Anneke Kuipers-Tolsma. Zij waren naast supporter ook oud-lid en vrijwilliger binnen de v.v. Arum. En niet alleen binnen de v.v. Arum maar voor de dorpsgemeenschap Arum zijn zij van onschatbare waarde geweest. En daarom willen we als eerbetoon aan Rintsje en Anneke voor de wedstrijd een minuut stilte houden.       

Daarna hopen we natuurlijk op een sportieve en spannende wedstrijd.
Na afloop van de wedstrijd is er live muziek in de kantine/tent van de Faam! (Joop Obama is helaas verhinderd) 

 

30 september 2021