ONT tikt Arum uit de beker.

Onder prachtige omstandigheden, heerlijk zonnetje, windstil, goed veld, talrijk publiek en de aanwezigheid van de pers; allemaal ingrediënten voor een mooie bekerwedstrijd. En zoals vooraf realistisch door de pers al werd gesteld een zware opgaaf voor Arum tegen derde klasser O.N.T. uit de Pein in de eerste knock-out ronde van de KNVB beker.
Toch deed Arum met name in de eerste helft prima mee. Trainer Edwin hierover: “We hebben de eerste helft heel goed gespeeld, organisatorisch stonden we goed en nul kansen weggegeven. En zelf ook wat kansjes gehad”. Die mogelijkheden waren er in de eerste voor Dirk Henk, met een vrije schietkans en BT, prima actie net voorlangs. Maar vooral op het middenveld met een uitblinkende aanvoerder Tim, en het “inval” centrale duo Jaap en Nico stond het prima. Maar ook onze backs Willem en Wessel speelden een puike eerste helft. En als je ze (ONT) dan ook de tweede helft nog zolang mogelijk op de nul weet te houden dan is er altijd een kans. De werkelijkheid was echter anders. Want een paar minuten na rust maakte ONT de 0-1 en vlot daarna, via een fraaie aanval, de 0-2. De mentale klap die vaak niet veel energie meer geeft. Maar Arum probeerde het wel, via de altijd veel energie in de wedstrijd gooiende BT kreeg Dani nog een fraaie mogelijkheid. Maar de uiteindelijk 0-3 en 0-4 was misschien iets geflatteerd maar wel terecht. “O.N.T. tikt gewoon lekker op een hoog tempo en dus was deze bekerwedstrijd een ervaring rijker en een illusie armer” verklaarde clichématig een der supporters. En zo kon je dit extraatje voor de Arumers wel bestempelen.

Zie hieronder ook de wedstrijdverslagen van Smelnesport en “door de bril” van O.N.T.: