Sportman v/h Jaar afgelast, wel toernooi!

Door de Lockdown vanaf 19 december j.l. zal Het Sportman van het Jaar gebeuren dit jaar helaas niet doorgaan. Door de nieuwe “maatregelen” mag er niet meer binnen worden gesport. Omdat er vele Sportman onderdelen waren gepland in de Gymzaal (en zwembad viel al eerder af) is de jeugdcommissie tot de conclusie gekomen dat de onderlinge strijd tussen de jeugd tot en met 14 jaar van de SJO Arum/Stormvogels’64, helaas niet door kan gaan. 
Het Sportman van het Jaar gebeuren, wat voor de 42ste maal zou plaatsvinden, wordt daarmee voor de tweede keer op rij helaas afgelast!

Wel Slottoernooi!
Het geplande afsluitende toernooi zal wel plaatsvinden!!!
Dit Slottoernooi van het jaar 2021, overigens voor alle jeugd (t/m de JO17) van de SJO, zal plaatsvinden op dinsdag 28 en 29 december 2021 op sportpark de Bining te Arum. Met een iets andere opzet en andere aanvangstijden dan was gepland. De bedoeling is om voor de teams: JO07 & JO09 een toernooitje te houden, vervolgens zijn dan de JO11-1/JO11-2 gezamenlijk en daarna de JO13/JO14 aan de beurt! Deze toernooitjes zullen op dinsdag 28 december plaatsvinden; organisatie Jeugdcommissie.
Een dag later op woensdag 29 december zullen de JO17/JO19 (geboortejaar 2004) voor een gezamelijk toernooitje in actie komen. Organisatie trainers en leiders van deze teams!
Persoonlijke uitnodiging (via de verschillende Whats-App groepen) volgt z.s.m.!

20 december 2021