Arum thuis tegen Woudsend.

Zaterdag 19 februari a.s. staat er dan eindelijk weer een wedstrijd op het programma voor het vlaggenschip. De laatste was de spectaculaire uitwedstrijd tegen UDIROS op 28 november 2021. Nu 83 dagen later staat de thuiswedstrijd tegen Woudsend op het programma. Deze stond op 4 december j.l. ook al ingepland maar is toen wegens de corona maatregelen afgelast. De wedstrijd van zaterdag is er een in het kader van de tweede periode. (IJ.V.C. pakte vorige week de eerste periode) Wil Arum nog meedoen om evt. promotie dan zal het een periode moeten pakken. En om mee te doen in deze 2e periode zouden de drie punten vanmiddag zeer welkom zijn. Maar dat zal tegen op papier zeer stugge Woudsend niet een makkelijke opgave zijn. 

Erik
Zoals we al eerder vermeldden bij de wedstrijd tegen Mulier en Hielpen thuis, is het dit seizoen een weerzien van oud-v.v. Arum trainers. Tegen Mulier was dat natuurlijk Pope Leffring, Kerst Heida stond aan de kant als trainer van Hielpen. En vandaag komt Erik Beuckens weer eens langs in Arum. Hij was hier twee seizoenen trainer van 2016-2018.

Aan de andere kant  heeft trainer Edwin Wittink ook weer de nodige kopzorgen. Maar er zal zeker weer een elftal staan ondanks de nodige blessures en afwezigen.

En wat de uitslag ook wordt; we kunnen in iedergeval weer de wei in! En dat alleen is al prachtig. 
Aanvang wedstrijd is overigens 14.45 uur i.p.v. de aangekondigde 14.30 uur.

17 februari 2022