Heren en Dames niet verder op OFK.

Gisteravond 12 januari kwamen zowel het Heren 1 alsmede het Dames 1 team van de v.v. Arum uit op het Open Fries Kampioenschap zaalvoetbal te Franeker. In de prima bezette Sporthal de Trije, waaronder vele Arumers,  werden de laatste voorronde-poulewedstrijden gespeeld.
De Heren (Willem, Tim, Wessel H., Jeroen, Dani, BT, Jorrit en Rinnert) begonnen in een sterke poule knap met een 2-0 overwinning tegen Avanti. Vervolgens werd Wykels/Hallum na een 1-0 achterstand ook knap met een 2-1 aan de zegekar gebonden. In de derde wedstrijd was V.V.I. veel te sterk. En dus moest het gebeuren in de voorlaatste wedstrijd tegen Birdaard. Maar helaas werd een 1-0 versprong in de laatste minuut weggegeven. En moest tegen het sterke Grijpskerk in de laatste wedstrijd worden gewonnen om nog uitzicht te houden op de volgende ronde. Arum startte dramatich maar daarna werd alles op alles gezet en kwam het op 3-2 na een 3-0 achterstand. Er werd daarna vol op de aanval ingezet. Maar helaas pakte Grijpskerk de winst. En gaat het met V.V.I. naar de volgende ronde die op zaterdag 14 januari a.s. wordt gespeeld. 

De Dames deden dit jaar voor het eerst mee. Een leerjaar volgens coach Joris van Althuis. Maar in alle vijf wedstrijden is de eer gered. Verslag volgt! 

13 januari 2023