Arum 1 – D.W.O.W. 1: eindstand en draaiend rad.

Komende zaterdag 25 februari speelt Arum 1 thuis een oefenwedstrijd tegen D.W.O.W. 1 (Wieringerwerf) op Sportpark De Bining om, let op! 14.30 uur!
D.W.O.W. 1 is het team van onze voormalige trainer Edwin Wittink en speelt in de 3e klasse zondag. En ze doen daarin nog steeds mee om eventueel de nacompetitie te halen. Datzelfde geldt ook voor Arum. Echter speelt het team van trainer Hein Frietema een paar treetjes lager in de 5e klasse zaterdag. In die competitie van het oneven aantal van 13 teams heeft Arum komende zaterdag 4 maart na 18 en 25 februari) ook nog vrij. Pas op 11 maart speelt Arum weer voor de competitie thuis tegen Blokzijl. 

D.W.O.W. betekent Door Wilskracht Overwonnen Wieringermeer. Hoewel we van Edwin’s secondant Frank wel eens gehoord hebben dat Edwin de afkorting liever een andere betekenis wil gaan geven n.l.: Door Wittink OnoverWinnelijk. Is dit een vorm van “over de dijk”-zelfoverschatting? 
Er staat in deze wedstrijd overigens niets op het spel dus kunnen beide teams, om maar weer met de woorden van de secondant te spreken, frank en vrij-uit voetballen…  
   
Eindstand & Draaiend
Hoewel we bij oefenwedstrijden geen programmaboekjes verkopen hebben we deze wedstrijd wel een boekje met inlegvel. Echter de oplage is beperkt. we hebben er namelijk precies 50 exemplaren. Op het inlegvel staat een eindstand van de wedstrijd Arum 1 – D.W.O.W. 1 
Heb je de juiste eindstand gekregen dan heb je een mooie/lekkere prijs gewonnen! 
Daarnaast staan er nog twee nummers voor 5 speciale draaiend rad prijzen op het inlegvel. (deze draaiend rad prijzen worden na de wedstrijd verloot, om een uur of 17.00 uur)
Dus tot zaterdag!

24 februari 2023