Arum thuis tegen LSC 1890

Met nog zes competitie ronden nadert het einde van dit seizoen. En in deze fase van de competitie worden de prijzen verdeeld. De Walde en Ens strijden om het kampioenschap. Daarin heeft De Walde de beste papieren. Ens is al verzekerd van nacompetitie (1e periodetitel) en ook H.J.S.C. is zo goed als zeker van nacompetitie wat betreft de stand (derde) en eventueel de 2e periodetitel.  
En dan is er nog een plekje te vergeven wat betreft de nacompetitie. En dat is dan hoogst waarschijnlijk de vierde plek in de eindstand. En op die plek staat op dit moment ons clubje. Maar om op deze positie te blijven zijn er nog wel wat punten nodig. En er zijn nog een aantal kapers op de kust. Waaronder de tegenstander van zaterdag 15 april a.s. LSC 1890 uit Sneek. Lycurgus Sparta Combinatie komt dit seizoen voor het eerst uit met een zaterdag team. Dit zogenaamde Jong LSC doet het de laatste wedstrijden heel goed. Hielpen en Bakhuizen werden met zeer ruime cijfers (5-2 en 6-0) verslagen.  En Arum mocht eerder dit seizoen in Sneek ook heel tevreden zijn met een punt.  
Voor Arum trainer Hein Frietema wordt het voor komende zaterdag weer flink puzzelen. Door schorsing, vakantie en blessures mist Arum weer de nodige spelers. We zullen dus zien waarmee Arum in de wei komt.
Het belangrijkste is overigens deze zaterdag om de vieze smaak van de nederlaag, twee weken geleden tegen CVO, weg te poetsen. Of dit lukt?
We zullen het beleven zaterdag a.s. op sportpark De Bining. Aanvang om 14.45 uur!

  

12 april 2023