Arum verspeelt twee punten

Arum 1 had afgelopen zaterdag tegen polderploeg Espel goede zaken kunnen doen in het kader van de vierde plek in de eindstand, de plek die nacompetitie oplevert. Arum was ook de bovenliggende partij zaterdag maar maakte de kansen niet af. “Er zat te weinig overtuiging in” concludeerde een teleurgestelde supporter. Voor rust had Arum zeker 2-0 voor moeten staan. Maar het bleef 0-0. Espel zette daar weinig tegenover. Na rust kreeg Espel anderhalve kans waarvan er 1 in ging. Arum moest opzoek naar de gelijkmaker. Die kwam een 20 minuten voor tijd gelukkig ook. Tim kopte een corner van Dani prima in. Maar verder dan een 1-1 kwam Arum niet. 

“Ja zeer teleurstellend was het: hebben we zelf gedaan. Vind dat we te snel de lange bal speelden en de voetballers op het middenveld niet in hun kracht gebruiken en voorin de verkeerde keuzes makend en in een te laag tempo aan de bal. Je beloond jezelf niet op deze manier en zullen nu de punten moeten pakken tegen Hielpen en Bakhuizen”. Aldus trainer Hein. 

Komende zaterdag 6 mei is er geen programma, op zaterdag 13 mei volgt de uitwedstrijd tegen Hielpen. En dan zal er zeker uit een ander vaatje moeten worden getapt. 

1 mei 2023