Arum en Blue Boys in evenwicht.

Het was zaterdag 9 december j.l. weer geen pretje, wat betreft het weer, om aan de lijn te staan bij de v.v. Arum. Daarom werd het ook weer een “overkapping”/kantine wedstrijd voor de supporters.
Na de twee “veldslagen” van vorige week zaterdag en afgelopen dinsdag was het voor trainer Hein en leider Ruurd weer puzzelen. Drie basis spelers konden er niet spelen wegens opgelopen blessures en aanvoerder Tim was ziek. Maar Arum heeft dit seizoen een bredere selectie en kon het zaterdag goed opvangen tegen Blue Boys uit Nij Beets.
Het publiek zag in het eerste bedrijf echter weinig kansen aan beide kanten. Hoewel beide teams wel zeker 1 grote kans kregen om op voorsprong te komen.
Na de thee gingen beide teams, op een steeds natter en moeilijker bespeelbaar veld, volop voor de winst. Er ontstond een open wedstrijd met vele mogelijkheden voor beide teams. Maar met name beide doelmannen onderscheiden zich deze wedstrijd met uitstekend keeperswerk. Zij zorgden ervoor dat er na 90 minuten slechts 1-1 op het scorebord stond. Arum was voetballend misschien beter, Blue Boys had veel meer snelheid in het team en speelden vaak de lange bal op de snelle gevaarlijke spitsen.
Vlak na rust maakte Kevin op goed aangeven van Hylke de 1-0. 20 minuten later maakte Blue Boys de 1-1. Daarna hadden beide teams de nodige kansen om de wedstrijd te winnen…maar het bleef 1-1.
En daarmee schoten beide teams niets op in de stand. De top 3 liep namelijk weer verder uit. Maar een periodetitel pakken is nog steeds een mogelijkheid. Daarom baalde Blue Boys wel het meest van het gelijkspel. Zij hadden namelijk bij winst bovenaan komen te staan in de 2e periode.
Volgende week nog een keer thuis voor de winterstop, dan wordt namelijk de afgelastte wedstrijd van 25 november ingehaald. Tegenstander is dan LSC 1890 uit Snits.