Arum komt net tekort tegen RKO

Met prachtig voetbalweer op een heel slecht bespeelbaar veld ging Arum op zoek naar eindelijk weer eens drie punten. Dit is heel 2024 nog niet gelukt en ook afgelopen zaterdag gebeurde het niet.

De eerste helft ging aardig gelijk op zonder dat er echt grote kansen waren aan het begin. Arum strandde vaak in de buurt van de zestien en RKO was vaak onnauwkeurig met de ballen achter de Arumer verdediging. Het laatste kwartier voor rust werd RKO gevaarlijker en wist Wessel de bal op het oog net achter de lijn weg te halen, gelukkig voor Arum stond de scheidsrechter veel te ver weg om het te kunnen zien en werd er door gevoetbald. Helaas ging het net als vorige week vlak voor rust toch mis. Na balverlies op het middenveld kon de speler van RKO zo doorlopen en schoot keurig binnen.

Na de rust had Arum iets meer de bal, maar het creëren van grote kansen is de laatste weken toch een probleem. RKO bleef iets gevaarlijker en wist tien minuten voor tijd de 2-0 te maken uit een rebound. Toch werd het nog spannend omdat Willem vlak daarna nog een vrije trap van ver verwoestend in de kruising schoot. Arum zette hierna nog aan, alleen echt gevaarlijk werd het niet meer.

Zo leed Arum een nipte, maar toch wel terechte nederlaag in Rutten. Mocht Arum nog wat van het seizoen willen maken, dan zal het zaterdag moeten beginnen met een mooi resultaat thuis tegen Mulier. Aanvang: 14.45.