Kevin W, Rainier en Tjitse Ben winnen!

Onder redelijke omstandigheden werd afgelopen zaterdagavond 1 juni het Voetbalkaatsen 2024 gehouden. Met 10 partuur, op papier, iets minder dan vorig jaar, maar dat had alles te maken met de nacompetitiewedstrijd van Arum 1, werd er om 18.30 uur afgetrapt. De vraag was wie worden de opvolgers van de winnaars van vorige jaar; Ruurd, Rinnert en Tjitse Ben.  In de eerste en tweede omloop waren er zeker een paar spannende partijen. De halve finale in de gewone ronde bracht nog wel de meeste spanning. Het partuur van Ruurd, Jorrit T (weer terug na gebroken enkel) en Elmer N. leek na een grote achterstand alsnog de partij te winnen. In het laatste eerst moest men na prima opslagwerk van Kevin Wijbenga het onderspit delven. 
De finales in de “normale” en de “herkansingsronde” waren ietwat eenzijdig. Later op de avond werden door de v.v. Arum aangeboden prijzen, en prachtige kransen (gemaakt door Doetie-Anne) uitgereikt door de voorzitter. 
Hier onder de uitslag van de 4e editie van het voetbalkaatsen, waar opvalt dat Tjitse Ben voor de tweede keer op rij het voetbalkaatsen won. Maar waar hij vorig jaar misschien wel de koning was. Was dat dit jaar onberispelijk Kevin Wijbenga!
De uitslag:
1e prijs: Kevin W, Rainier en Tjitse Ben
2e prijs: Julius, Marwin en Johan H.
3e prijs: Jorrit T, Ruurd en Elmer N.

Herkansingsronde:
1e prijs: Patrick Kramer, Patrick Kortekaas en Marc
2e prijs: Dani, Sjoerd en Rein
Hieronder de foto’s van de prijswinnaars:

2 juni 2024