Arum verliest ruim van Foarut

Afgelopen zaterdag 31 augustus speelde Arum thuis voor de “beker” tegen Foarut. De eerste helft waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd. De tweede helft was het Foarut die de lakens uitdeelde. Arum kent zo in de voorbereiding alweer de nodige spelers met blessures. En ook spelers die nog terug komen van een blessure. Maar daardoor krijgen ook andere spelers en aanstormende talenten de kans.
Foarut startte met veel power. En dus was de eerste fase ook duidelijk voor het team uit Menaam. Maar nadat er bij Arum het nodige was omgezet, werd de thuisclub beter. En in de 17e minuut werd het publiek getrakteerd op een wereldgoal van Jeroen. Een 15 minuten voor rust was het door niet goed ingrijpen van de verdediging ook zo weer 1-1. Echter na een zeer fraaie Arum aanval; Jorrit (eerste officiële wedstrijd na enkelbreuk) speelde bal goed in op BT die in 1 keer Wessel vrij voor de keeper zette, gingen we rusten met een 2-1 voorsprong.
Na rust werd Arum op vooral conditie afgetroefd. In 7 minuten tijd draaide Foarut de achterstand volledig om. En stond er 2-4 op het nieuwe scorebord….
De “beker” wordt gezien als een oefencampagne en dus mochten alle fitte wissels spelen. maar Arum kwam niet meer in het stuk voor. Gelukkig bleef het bij uiteindelijk 2-6.
Een ruime nederlaag na een goede eerste helft. Er is nog wel werk aan de winkel, dat is duidelijk. We hebben nog een aantal weken voor de competitie start.
Volgende week 7 september speelt Arum voor de beker uit tegen Irnsum, aanvang 15.00 uur!