Rondje langs de velden….

Afgelopen weekend werden onder prachtige omstandigheden weer de nodige wedstrijden gespeeld door de verschillende Arum (en Combi met Stormvogels’64) teams. De 35+ kwam vrijdagavond al in actie. Ze verloren alle drie wedstrijden zij het elke keer met 1 doelpunt verschil.
De JO13-1 won voor het eerst dit seizoen een competitiewedstrijd. Uit tegen SDS (Easterein) werd knap met 6-3 gewonnen. De JO17-1 won de derby tegen Mulier met 4-2 en ook de JO11-2, nog steeds ongeslagen won met 5-0 van Zeerobben. Het tweede ging onderuit tegen een prima counterende Oeverzwaluwen. De JO15-1 moest aantreden tegen de koploper Joure. Ze speelden een prima wedstrijd die overigens net werd verloren. Ook de JO11-1 speelde tegen de koploper. In en tegen Tzum werd er met 7-2 verloren. Tzummer Lieuwe Bosch legde deze wedstrijd prachtig vast in foto’s. Klik hier

De JO13-2 en de Vrouwen waren vrij afgelopen weekend. Komend weekend zijn alle teams vrij alleen de JO11-2 komt in actie. Zij moeten nog een bekerwedstrijd inhalen. Bij winst plaatst dit team zich voor de volgende ronde.

20 oktober 2017