FIFA-toernooi

Jorret den Breejen wint de eerste editie van het v.v. Arum FIFA-toernooi

Dertien jeugdspelers streden vrijdagmiddag en -avond (27 oktober) tegen elkaar om de beste FIFA-speler van v.v. Arum te worden. Overwinningen met ruime cijfers werden afgewisseld met spannende potjes die tot de laatste seconde spannend bleven. Na een poulefase, een kwartfinale en een halve finale, waren het Mathijs Buma en Jorret den Breejen die elkaar troffen in de finale.

De finale leek heel snel te worden beslist in het voordeel van Jorret. Met een comfortabele voorsprong van 6-1, leek hem de winst niet meer te kunnen ontgaan, maar Mathijs wist de achterstand te verkleinen tot 6-4. Een-op-een met de keeper had de Franse spits Griezmann zelfs de 6-5 op de schoen, maar die kans werd gemist. Jorret wist de terugkeer van Mathijs af te stoppen door nog twee doelpunten te maken met zijn ploeg Real Madrid. Hiermee wist Jorret zich te bekronen tot de eerste winnaar van het v.v. Arum FIFA-toernooi!

De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagd toernooi en acht de kans groot dat het toernooi ook volgend jaar weer op de planning zal staan.

28 oktober 2017