Arum maakt het niet af……

Teleurstelling overheerste natuurlijk na het geflatteerde verlies afgelopen zaterdag 2 juni in de nacompetitie uitwedstrijd tegen Tzummarum. Het betekende immers dat Arum na negen seizoenen vierde klasse weer een stapje lager gaat spelen.
Letterlijk en figuurlijk maakte Arum het, na een goede tweede seizoenshelft, niet af. Het afmaken zat hem afgelopen zaterdag in de legio kansen die Arum kreeg. De bal wilde er niet in. En Arum bleef op de nul steken terwijl bij Tzummarum er wel alles in ging. De 5-0 was dan ook geflatteerd. Maar het ging om de winst.
Arum was zo goed op weg na de winterstop dit seizoen, waar het op 1 januari 2018 op 2 puntjes stond en erna nog 20 punten toevoegde aan het totaal. Jammer dat de goede 2e helft van de competitie helaas niet kon worden afgemaakt in een handhaving in de vierde klasse.
Maar alle complimenten aan de leiding en spelers voor de geweldige inzet dit seizoen. Waar het misschien aan kwaliteit en voetbal ontbeerde werd het vaak gecompenseerd aan een tomeloze inzet. Jullie hebben er alles aangedaan!
En dat gevoel wordt meegenomen naar volgend seizoen.

later meer…………..(eerst even uithuilen)

4 juni 2018