Nieuw: De v.v. Arum Kleding Webshop

Er is achter de schermen de laatste maanden heel hard gewerkt en hier is hij dan: “De v.v. Arum Kleding Webshop
Je kunt nu via deze Webwinkel, die is gelinkt aan deze site, kleding bestellen bij MUTA-Sport. Wat betreft de trainingspakken en tassen van het MUTA-Sport merk. De overige kleding is van het merk Hummel.
(in de bovenste balk op de v.v. Arum start pagina, klik op Webshop)

Korting
En omdat we deze Webwinkel vandaag introduceren en om onze leden tegemoet te komen in de eerste aanschaf wat betreft trainingspak en voetbaltas heeft het bestuur van de v.v. Arum gemeend de eerste maanden een fikse KORTING (18% Pak en 10% Tas) te moeten geven. Bestel, dus wat betreft de trainingspakken en tassen, snel! De aanbiedingsactie geldt tot 1 mei 2019.
Op de pakken naast het logo ook v.v. Arum in de nek, achter op het jasje.(zie afbeelding)


Initialen
Je kunt er ook voor kiezen om je initialen te laten drukken op het pak. Initialen zijn 3,5 cm hoog en dit is een optie tegen betaling. (zie afbeelding, hierboven)

Pas-momenten op drie zaterdagen
Ook worden er zogenaamde Pas-momenten op drie zaterdagen gehouden in de kantine. Hier kun je trainingspakken komen passen wat betreft de maat. (zie poster voor de data en tijden)

Bezorgen
De kleding thuis laten bezorgen is een optie. Maar elke eerste week van de maand proberen we alles wat er ligt aan bestellingen bij MUTA-Sport op te halen!

13 maart 2019