Rondje langs de velden…

De JO17 verliest topper.
De JO17 nog volop in strijd om het kampioenschap moest afgelopen zaterdag tegen directe concurrent Woudsend. Twintig minuten voor tijd prijkte er nog een 2-1 voorsprong op het scorebord. Maar daarna ging het helemaal fout en strompelden de spelers van Arum en Kimswerd teleurgesteld met een 5-2 nederlaag van het veld. Maar er is nog niets beslist. Want tussen de nummers 1 en 4 zit slechts drie punten.
De JO11 mocht afgelopen zaterdag naar Terschelling. Op Midsland (zie foto) werd er met 3-2 gewonnen. (zie voor foto’s de FB van Jouke Kuipers)

Waar is de bal?

En ook de JO8 wist afgelopen zaterdag te winnen. En wel met 3-0 van SJO WWS/Warga.
Voor de rest viel er weinig te juichen voor de v.v. Arum en Arum/Stormvogels’64 teams. De JO15 verloor met 5-1 van TOP’63 thuis. De JO19 verloor bij TOP’63 met 2-0. De JO9 verloor in Makkum met 3-0. Het Vrouwen-team verloor thuis tegen Makkum met 4-0. De JO12 ging hard onderuit tegen de Kampioen Mulier en it Twadde moest in Stiens een 5-1 nederlaag incasseren.
Maar toch is er een lichtpuntje en dat is de JO13. Bij rust stonden ze nog 0-0. Maar uiteindelijk wonnen ze met 6-0 van Makkum. En zo staat dit team van Michel Jorna en Francis van der Heuvel bovenaan.
Wordt vervolgt……volgend weekend

8 april 2019