Arum eenvoudig langs Holwerd

Arum heeft zaterdag een ruime zege geboekt op Holwerd. Al na twee minuten lag de bal erin via Dani (zijn eerste voor Arum 1). Na deze goal bleef Arum beter en kreeg het nog een aantal mogelijkheden op meer, maar was het Holwerd dat na een half uur gelijk maakte. Daarna volgde een mindere periode van Arum waarin Holwerd dreigend was, zonder echt kansen te creëren. Toch ging Arum met een voorsprong rusten door een heerlijke vrije trap van Tim in de kruising. De tweede helft begon Arum sterk en stond het na zestig minuten al 5-1 na goals van Jeroen, Dani en Kevin. Arum bleef op zoek naar meer goals, maar alleen Jan Bauke scoorde nog na een enorme blunder van de keeper. Een mooie overwinning voor Arum dat nu op doelsaldo koploper is. Trainer Edwin was na afloop dan ook tevreden: We begonnen sterk. Toen hadden we verder uit moeten lopen. Daarna kreeg Holwerd meer ruimte, dus hebben we Jeroen en Jan Bauke van positie laten wisselen en hadden we weer de controle. De doelpunten vielen ook perfect. Voor en na rust in de achtenveertigste minuut.Aankomende zaterdag speelt Arum een uitwedstrijd tegen Ouwe Syl. Aanvang: 14:30.