Arum wint van Wardy

Arum heeft een moeizame overwinning geboekt op Wardy. In de eerste helft was er nog niks aan de hand. Arum was beter, kwam 2-0 voor door doelpunten van Kevin en Jeroen en had kansen op meer. Alleen was het Wardy dat vlak voor rust uit het niets scoorde met een van richting veranderd schot. Na rust ging het iets moeizamer, maar Kevin maakte wel de 3-1 na een mooie actie. Hierna werd het rommelig en maakte Wardy ook nog de 3-2. Toen brak er een periode aan waarin Wardy een aantal keren gevaarlijk werd met o.a. een bal op de lat en een schot waarbij Jouke moest ingrijpen. Niet veel later kreeg Arum een terechte penalty die Kevin nu wel wist te benutten en zo zijn derde van de middag maakte en het duel op slot gooide. Een belangrijke overwinning voor Arum, helemaal omdat een aantal concurrenten wel punten lieten liggen. Volgende week speelt Arum om 14.30 uur in Vrouwenparochie tegen CVO.