Sportman van het Jaar 2019.

Het is alweer zo ver, de ´Sportman van het Jaar´ 2019 staat voor de deur. Ook dit jaar staat de ´Sportman van het Jaar´ weer in het teken van heel veel (sport) activiteiten.

De ´Sportman van het Jaar´, voor iedereen t/m 14 jaar (zowel v.v. Arum en Stormvogels’64 jeugd), zal dit jaar gehouden worden op maandag 23 en dinsdag 24 december.

Voor iedereen die dertien jaar of jonger is organiseren we op zaterdag 28 december 2019 vanaf  13:00-16.00 uur een zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Trije, te Franeker. Na het zaalvoetbaltoernooi staat de prijsuitreiking van de ´Sportman van het Jaar´ op het programma.

Op maandag 23 december staan de activiteiten in het zwembad op het programma, je wordt dan om 10:50 uur verwacht in de voetbalkantine in Arum. Daar wordt de groepsindeling bekend gemaakt en is er voor nieuwe deelnemers een uitleg over dit jaarlijkse evenement. Dit jaar gaan we naar zwembad Rolpeal in Workum. Vergeet je zwemkleding niet! Vertrek richting Workum: 11:20 uurVertrek richting Arum: 14:00 uur

We horen graag bij het opgeven of er ook ouders zijn die willen rijden! Daarnaast moet het jeugdlid in bezit zijn van een zwemdiploma. Zo niet, dan kan hij of zij natuurlijk wél meedoen op dinsdag 24 december.

Op dinsdag 24 december staan de traditionele binnenspelen op het programma, je wordt dan om 9.30 uur verwacht in de gymzaal in Arum. Neem je binnenkleding mee! ’s Middags vanaf 13:00 uur sluiten we ‘Sportman van het jaar’ af met de buitenspelen op en om het kunstgrasveld. Net als vorig jaar wordt ook de multifunctionele baan naast de kantine gebruikt. Hier mogen we niet met voetbalschoenen op, zorg dus naast voetbalschoenen ook voor sportschoenen!

Zou je via de mail of WhatsApp willen vermelden, of je wel/ niet meedoet op 23 en 24 december met de ´Sportman van het Jaar´ en of je wel/ niet meedoet aan het zaalvoetbaltoernooi in De Trije op 28 december. Daarbij ook graag je naam en leeftijd vermelden.

Wegens de voorbereidingen, sluit het opgave termijn op dinsdag 17 december. Opgeven kan via
Mail:                     jcarum@hotmail.nl (bevestigingsmail volgt bij ontvangst)
WhatsApp:          06-13783360 (Rainier van der Veen)

11 december 2019