Arum naar Beetgum.

Komende zaterdag 21 december speelt Arum 1 haar laatste wedstrijd van 2019 uit tegen Beetgum. Op de kortste dag van het jaar vangt deze inhaalwedstrijd aan om 14.30 uur.
Vorig seizoen verloor Arum twee keer tegen Beetgum. Thuis had het geen schijn van kans en werd het 3-0 voor de “Bitgumers”. In de uitwedstrijd verspeelde Arum een 2-0 voorsprong en ging met een 3-2 nederlaag naar huis. Onze jongens hebben dus wat recht te zetten….
En omdat de neerslagkansen voor het noorden deze week gunstig zijn: “Zaterdag op naar Beetgum”.

Komende zaterdag staan er nog een aantal (inhaal)wedstrijd op het programma. De JO17 en JO19 spelen in Arum. De JO13 uit in Workum. En de JO11 speelt haar kampioenswedstrijd in Achlum tegen Wardy.

De afgelaste wedstrijd Arum 1 -LAC Frisia 1 van afgelopen zaterdag is ingepland op zaterdag 22 februari 2020!

16 december 2019