Het is stil op het veld…

Het Paasweekend zou een druk voetbalweekend worden in Arum. Met op “stille” zaterdag voor bijvoorbeeld het “eerste” de derby tegen Mulier thuis en Paasmaandag zou de wedstrijd thuis tegen S.S.S.’68 plaatsvinden. De wedstrijd tegen Mulier was drie keer eerder afgelast. Maar zoals we allemaal weten gaat deze derby definitief niet meer door dit seizoen.
Voor alle v.v. Arum/Stormvogels’64 team rolt de bal al niet meer sinds zaterdag 7 maart j.l. 
Maar voetbal is in deze crisis slechts bijzaak!
Ook al horen we natuurlijk steeds meer geluiden om ons heen dat onze leden en supporters het voetbal zo missen. Op de site van de Kelderklasse stond wel een leuk artikel hierover: Ode aan voetballeed

In WOII ook geen voetbal
In de geschiedenis van de v.v. Arum kwam het overigens één keer eerder voor dat er niet werd gevoetbald. En dat was in het seizoen ’44-’45, nu 75 jaar geleden. Toen tijdens het laatste jaar van de Tweede Oorlog niet meer werd gevoetbald omdat het niet meer veilig was om te reizen. En omdat men kon worden opgepakt om voor de bezetter te moeten werken.
Het seizoen erna werd Arum 1 overigens kampioen!

Volgend seizoen
En omdat we dit seizoen niet meer (wedstrijd) voetballen zijn we als bestuur en andere commissies alvast begonnen met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Met o.a. de teamindelingen e.d. We gaan jullie de komende tijd, via deze site, daarover op de hoogte houden. 
En hopen dat we volgend seizoen weer in actie kunnen komen. Al zal een contactsport als voetbal in deze “anderhalve meter” maatschappij wel als één van de laatste sporten worden die weer worden toegestaan. In die tussentijd moeten we ons gewoon aan de opgelegde maatregelen houden. Het belangrijkste is dat we in de toekomst allemaal gezond in het veld of langs de lijn staan. 

Uitslag Voetbalquiz.
Morgen (14 april) wordt de uitslag van de v.v. Arum voetbalquiz bekend gemaakt. Alvast een tipje van de sluier: Er is geen één die alle 50 punten heeft gehaald. Al kwam de eerste prijswinnaar daar heel dichtbij!
Ook geven we dan de antwoorden op alle quizvragen.

13 april 2020