Week van de Scheidsrechter!

De Week van de Scheidsrechter begint op zaterdag 3 oktober. Tot en met 12 oktober staat het uitspreken van waardering naar de scheidsrechter centraal, ook op de Nederlandse voetbalvelden.

Beste scheidsrechter,
Voetballen zonder publiek, kantines die gesloten zijn, afstand houden en vele andere richtlijnen die opgevolgd moeten worden. Het is geen makkelijke tijd voor het amateurvoetbal in Nederland. Ook de Week van de Scheidsrechter zal er dit jaar voor vele verenigingen en scheidsrechters anders uitzien dan normaal. Anders dan we zouden willen. Maar het uitspreken van een bedankje kan altijd! En dat is juist nu belangrijk. Juist in deze tijd is de onvermoeibare inzet van jou en nog ruim 35.000 (assistent-) scheidsrechters in Nederland onmisbaar.

Daarom willen we je een hele fijne Week van de Scheidsrechter wensen! En namens alle voetballers en voetballiefhebbers in Nederland, de KNVB en partner ARAG zeggen:

SCHEIDS BEDANKT!
Juist nu

Komende weken staat er, namens het bestuur van de v.v. Arum, iets lekkers voor de (club)scheidsrechters in de scheidsrechter box klaar. 
Een mooi initiatief!

2 oktober 2020