Zaterdag activiteiten.

L.D.-beker(s)
Nu de Lock Down sowieso is verlengd tot en met 9 februari gaan we wat betreft de zaterdagactiviteiten voor de JO17/JO19 maar gewoon door met waar we in 2020 zijn geëindigd. 
En daarom starten we zaterdag 23 januari a.s. weer met een 7 x 7 toernooitje met individuele prijzen. Ook zullen de behaalde punten weer in een klassement worden verwerkt. Maar dit keer niet met een individuele winnaar maar…..? Dat houden we nog even geheim.

B.A.-er
We kiezen niet voor een individueel klassement met 1 winnaar ook omdat de winnaar van de C.C. Cup 2020, Hidde Jonker “er nogal last van heeft”. Hij kan niet meer over straat lopen zonder dat hij herkend wordt, in Achlum.(met name in zijn eigen straat zegt iedereen nu “hoi” tegen hem)
En zo kan het leven naar zo’n overwinning in 1 klap enorm veranderen:
“Van een doorsnee voetballer van de JO19 naar een B.A.-er” (Bekende Achlumer). Er is inmiddels al een straat in Achlum naar hem vernoemd n.l.: Jonkerschap, zo gaan de verhalen tenminste.

Koud
Nu even serieus:  zaterdag 23-01 starten we om 10.30 uur tot ongeveer  12 uur. Kleed je goed aan, dus liefst lange broek en evt. muts (je koelt het snelst af via je hoofd) en handschoenen. En houdt voor en na het toernooi 1,5 meter afstand, maar dat spreekt voor zich.

Tot zaterdag, IJs en Weder dienende  

21 januari 2021