Team F & G winnen maar….?

Afgelopen zaterdag 30 januari was de tweede ronde in het kader van de LD-Beker (JO17/JO19). De dagprijs ging naar de teams F (Stefanos, Dirk Henk en Rinnert) & G (Anne, Lars en Brent). Maar dat is gebaseerd op de wedstrijdpunten. Het totaal aantal punten voor het klassement van de LD-beker ziet er heel anders uit. Daar waren de teams A en M de grote winnaars. (zie hieronder het tussenklassement) 
LD Beker 2021

Toernooi
De organisatie koos afgelopen zaterdag voor een toernooivorm waar twee teams van drie spelers werden gecombineerd. Zij streden om de toernooiwinst, maar er kon ook vele punten worden behaald met een “spelletje” welke plaatsvond op het “tennisveldje”.

Enthousiasme
Het weer was afgelopen zaterdag weer prachtig (een beetje winters) en het enthousiasme is binnen deze jeugdgroepen nog steeds groot. Van de 30 die konden komen waren er 29. En nu maar hopen dat we toch weer in de nabije toekomst weer wedstrijden mogen spelen. Maar voorlopig moeten we het doen met alleen de doordeweekse training en deze zaterdagactiviteit. Of zoals een speler van deze groep het zo typerend zei “Eén van de weinige “uitje” waar we elke week naar uitkijken”.  

1 februari 2021