Feest voor Pieter & Lieuwe!

Zaterdag 6 maart j.l. was het de een na laatste speelronde wat betreft de strijd om de LD-beker. Maar liefst 30 spelers stonden de trappelen voor de spelletjes morgen/middag. Op 5 onderdelen kon men als team punten pakken. Voor Pieter den Breejen en Lieuwe Tolsma was het afgelopen zaterdag helemaal feest. Ze waren beide jarig. Pieter werd ??? (mogen we eigenlijk wegens privé rechten niet bekend maken, maar vorige week was hij nog 15) Voor Lieuwe was het een hele speciale dag. Hij werd namelijk 50! En dat betekende een ware traktatie tussen de onderdelen door. Ja, Lieuwe is een leuke “knakker”. Ook had hij nog een ander kadootje voor de spelers n.l.: alle teams kregen 50 punten extra voor het klassement…..

Bij het onderdeel “over de goal” (Lieuwe) werd team H (Liam, Jildert en Ruurd) de winnaar. Bij het “3 x 3 toernooi” (Francis) werd Team F (Dirk Henk, Rinnert en Stefanos) de winnaar. Zij wonnen ook het onderdeel “Hoekschop” (stagiaire Reino). En samen met team E (Rinze, Rein en Tieme) het “latje trap” onderdeel. Het “goal mik” onderdeel werd tot slot gewonnen door Team B (Kevin, Germ en Migchiel)

“Overall” was Team F met 330 punten duidelijk de beste en verstevigde daarmee ook de koppositie in het LD klassement. De LD beker kan hun eigenlijk niet meer ontgaan. De strijd om het zilver en brons, wat betreft het LD-beker klassement , ligt nog open. (zie klassement hieronder) Komende zaterdag het laatste onderdeel, 7 x 7 toernooi met individuele prijzen, met daarna de prijsuitreiking. 

Overigens werden Team H (Liam, Jildert en Ruurd) in het Overall klassement zaterdag zeer knap tweede met 290 punten. En derde werd team C (Dennis, Menno V en Arik) 285 punten!

Hier het klassement: LD Beker 2021-geconverteerd (3)

7 maart 2021