Liam wint laatste JO17/JO19 toernooi!

Afgelopen zaterdag 29 mei kwamen de JO17/JO19 en O23 voor de laatste keer in actie wat beteft een onderling toernooi e.d. Het was, vanaf zaterdag 7 november 2020, de 23e zaterdag activiteit voor de JO19 & de JO17 in dit bijzondere corona seizoen. Na de Corona Crisis Cup, en de Lock Down Beker klassementen behoorde deze laatste zaterdag in mei 2021 tot het Vaccinatie Trofee Klassement.
Onder mooi voetbalweer werd er een 8 tegen 8 kleinveld toernooi in verschillende samenstelling afgewerkt, met een individueel eindklassement. Van de 32 deelneners won Liamals enige alle vier wedstrijden en werd dus de terechte winnaar. Tweede werd Jorrit en er waren vele derde prijzen voor: Menno de Vries. Marwin, Germ en Dirk Henk. (zie foto)

Welk DUO wint het Vaccinatie Trofe?
De behaalde punten van afgelopen zaterdag werden dus verwerkt in het DUO-vaccinatie klassement. Er waren weer de nodige verschuivingen binnen het klassement en we maken binnenkort bekend welk duo de Vaccinatie-trofee heeft gewonnen. Ook dan “prikken” we een datum voor de prijsuitreiking!
De komende weken gaat de JO17 verder met de Regiocup!
De JO19 schuift qua zaterdagactiviteiten aan bij de Senioren!

31 mei 2021