West-Macedonië wint Slottoernooi!

Afgelopen zaterdag 19 juni werd het Slottoernooi gehouden. Dit zogenaamde “Rode Leeuwen” toernooitje, als afsluiting van het seizoen ’20-’21 voor de JO19, Dames, 35+ en de Senioren was met een 48 spelers prima bezet. Nederland speelde op 21 juni tegen Noord Macedonië (bijnaam de Rode Leeuwen). De toernooi organisatie vroeg zich af hoe sterk bijvoorbeeld West-, Zuidoost-, Noordoost-, Oost- en Zuidoost- Macedonië wel niet zijn. Dus daarom het “windrichtingen” Macedonië toernooi. Na 8 speelronden, start was om half 2, van 15 minuten op twee pupillenveldjes werden om ongeveer 17.00 uur de prijzen uitgedeeld.
Van de zes teams van een ieder 8 spelers (klik hier voor de team indeling Slottoernooi 2021) werden uiteindelijk West-Macedonië  en Noord-Macedonië  de nummers één en twee. Voordat zij de prijzen kregen uitgereikt, van het bestuur, werd de wedstrijdleiding die in handen was van Dirk, Edwin en Pieter, nog even bedankt. 
Ook deelde hoofdtrainer Edwin nog voetbal leesboeken uit aan enkele A- en B- selectie spelers met het meeste “trainingsopkomst” percentage van het afgelopen seizoen. De eer viel bij de A-selectie ten deel aan Lammert Wagenaar en bij de B-selectie waren er twee winnaars namelijk Rutger Brouwer en Wilco Zeeman. (zie de foto’s hieronder)
Daarna zorgde het bestuur nog voor een aantal lekkere versnaperingen en kon de organisatie terug kijken op een mooie afsluiting van het seizoen.

En hopelijk op naar een “normaal” seizoen ’21-’22!

21 juni 2021