Leerzaam oefenduel Arum 1

Het vlaggenschip van de v.v. Arum speelde gister een oefenwedstrijd uit tegen Waterpoort Boys te Sneek. Arum verloor met 3-2. De negentig minuten werden overigens niet volledig gespeeld. Een kleine 10 minuten voor tijd werd de wedstrijd gestaakt wegens een blessure van Arum speler Wessel Kroeger. (We hopen dat het meevalt)
Volgens trainer/coach Edwin Wittink was het een leerzame oefenwedstrijd. Arum begon wat onwennig. Maar dat is ook wel logisch na 10 maanden geen wedstrijd te hebben gespeeld. Over het algemeen had WPB meer balbezit en werd er met een hoog tempo gespeeld. De Sneekers kwamen op 1-0 middels een vrije trap. Arum kwam terug via een corner van Kevin Jaarsma die prachtig bij de eerste paal werd ingekopt door de goed spelende Wessel Hibma. In de tweede helft kwam Arum 2-1 achter door een ongelukkige eigengoal. Via een knappe onderschepping schoof BT de 2-2 binnen. Maar WPB pakte de winst met weer een vrije trap.
Er waren dus genoeg leermomenten om mee verder te kunnen. En de volgende keer wordt dan al de eerste Bekerwedstrijd, thuis tegen Tzummarum.