Arum houdt punt over aan duel met Bakhuizen

Waar Arum als je naar de ranglijst kijkt al een aantal sterke tegenstanders heeft gehad, zou je denken dat er tegen het lager geklasseerde Bakhuizen wel drie punten gepakt moeten kunnen worden. Achteraf mocht Arum misschien niet eens klagen met een punt.

De eerste helft had weinig hoogtepunten, Arum had wel twee mogelijkheden via Dirk Henk en BT, maar deze gingen er niet in. Aan de andere kant was de eerste kans wel meteen raak en dus ging Arum met een 0-1 achterstand rusten.

In de tweede helft begon Arum fel en al snel maakte BT (zijn 50e! goal en dus zijn tweede ster) de gelijkmaker na een goede actie. Hierna werd Arum een stuk slordiger en was bijna elke lange bal van Bakhuizen gevaarlijk, maar na een mooie redding van Jesse en twee keer de paal bleef het nog lang gelijk. De 1-2 viel echter alsnog een kwartier voor tijd en omdat Jacob ook nog uitviel met een op het oog lelijke blessure leek het helemaal een slechte dag voor Arum te worden. Gelukkig wist de net ingevallen Tjeerd met een van richting veranderd afstandsschot via de paal toch de 2-2 te maken en kon Arum nog een punt bijschrijven. Qua veldspel wel een terechte uitslag, maar als je naar het aantal kansen kijkt kwam Arum goed weg.

Aankomende zaterdag speelt Arum in de eerste knock-out ronde van de beker thuis tegen derdeklasser ONT. Aanvang: 14.45

9 november 2021