Extraatje voor Arum 1 & onze supporters!

Komende zaterdag 13 november speelt Arum 1 in de eerste knock-out ronde van de KNVB beker.  Na de winst in de bekerpoule met Tzummarum, Makkum en Franeker mag Arum 1 het in dit extraatje opnemen tegen de zeer sterke derde klasser O.N.T. (Opeinde, Nijega en de Tike) uit De Pein. O.N.T. staat momenteel derde in de 3e klasse B en versloeg in de bekerpoulefase; Drogeham (5e), Harkema Opeinde (4e) en voor ons bekende Boornbergum’80 (5e). De naam O.N.T. is ontstaan doordat bij de oprichting in 1962 de eerste leden vooral uit de dorpen Opeinde, Nijega en de Tike kwamen. Tegenwoordig heeft deze grote club (van in totaal 35 teams) ook vele leden uit Drachten en Oudega. 

In totaal hebben zich 48 Friese clubs (van de in totaal 138 teams in heel District Noord) geplaatst voor deze eerste knock-out ronde, daar blijven na dit weekend nog 24 over. Of, het op moment door vele blessures geplaagde, Arum daarbij zit weten we rond half 5 op zaterdagmiddag 13 november. 
Overigens: als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt worden er gelijk strafschoppen genomen om een beslissing te krijgen!

Extra prijsjes voor de Arumer supporters/leden
Omdat we per 1 november ons 84 jarige bestaan vierden en daarbij ook de prachtige overkapping in gebruik konden nemen hebben we zaterdag a.s. een extraatje voor onze supporters/leden. De eerste 50 Arumer supporters/leden die een programmaboekje kopen, krijgen naast kans op de reguliere prijzen twee nummers voor het draaiend rad (deze draaiend rad prijzen worden na de wedstrijd verloot) en een eindstand van de bekerwedstrijd Arum 1 – O.N.T. 1. (na de reguliere wedstrijd). Heb je de juiste eindstand gekregen dan heb je een mooie/lekkere prijs gewonnen!  
11 november 2021