Sportman v/h Jaar (de uitnodiging)

Hier dan de officele uitnodiging wat het betreft het Sportman van het Jaar 2021 gebeuren, zie hieronder:

Beste sportvrienden,

Het is alweer zo ver, de ´Sportman van het Jaar´ 2021 staat voor de deur. Ook dit jaar staat de ´Sportman van het Jaar´ weer in het teken van heel veel (sport) activiteiten. Met de huidige corona regels moeten we ons een beetje aanpassen, dit betekent dat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn bij de activiteiten, en we voor 17.00 klaar moeten zijn.

De ´Sportman van het Jaar´, Voor Jeugdleden van Stormvogels 64 & V.V. Arum t/m 14 jaar, zal dit jaar gehouden worden op Maandag 27 December.

Voor de jeugd t/m JO14 organiseren we op Dinsdag 28 december om 10.00 uur een voetbal toernooi op sportcomplex de Bining, in Arum. Na het voetbaltoernooi staat de prijsuitreiking van de ´Sportman van het Jaar´ op het programma.

Op Maandag 27 December staan de traditionele binnen/ buiten spelen op het programma, je wordt dan om 9.00 uur verwacht in de Gymzaal. Neem je binnenkleding mee!

’s Middags staan de buitenspelen op de planning. Aanvang: 13:00 uur

Zou je via de mail of WhatsApp willen vermelden, of je meedoet op 27 December met de ´Sportman van het Jaar´ en of je meedoet aan het voetbaltoernooi op 28 December. Daarbij ook graag je naam en leeftijd vermelden.

Opgave onder voorbehoud van nieuwe corona maatregelen.

Graag opgeven vóór donderdag 23 december:
Mail: jeugdcommissiearum@gmail.com
WhatsApp: 06-21602766 (Sjoerd Anema)

De Jeugdcommissie

13 december 2021