Edwin en de v.v. Arum aan het eind van seizoen uit elkaar.

Aan het eind van dit seizoen gaan de wegen van de v.v. Arum en trainer Edwin Wittink scheiden. De trainer “van over de dijk” gaat een nieuwe uitdaging aan. De v.v. Arum had de samenwerking graag nog even willen voortzetten. Maar natuurlijk respecteert v.v. Arum Edwins beslissing. Edwin is bezig aan zijn vierde jaar bij de v.v. Arum. In het eerste jaar bewerkstelligde bij bijna promotie naar de vierde klasse. Daarna volgden twee corona seizoenen. En juist in die periode is Edwin, zo goed en zo kwaad, en onder de toen geldende coronamaatregelen, de trainingen blijven verzorgen. Wat erg gewaardeerd is. 
Dit seizoen speelt Arum in de zeer sterke 5e klasse A. Ondanks het verlies van enkele bepalende spelers met langdurige blessures doet Arum na een moeizame start goed mee in deze klasse.

Arum zal dus in juni 2022 afscheid moeten nemen van Edwin die naast zijn trainers/coach kwaliteiten met name op het sociaal vlak en de enorme betrokkenheid heel goed bij de v.v. Arum paste. We wensen hem heel veel succes bij zijn volgende stap!

Edwin Wittink en Arum spreken de gezamenlijke wens uit om dit seizoen tot een goed einde te brengen. En misschien zit er nog een verrassing in!

Het bestuur van de v.v. Arum

18 december 2021