Laatste rondje langs de velden…

Hier het laatste rondje langs de velden van 2021! Alleen een aantal junioren teams kwamen zaterdag 18 december j.l. nog in actie voor de competitie; de JO13-1, JO17-1 en de JO19-1. De wedstrijd van de JO14 ging helaas niet door en de JO11-1 en de JO11-2 speelden een onderling wedstrijdje. Hier de Whats App verslagjes.  

JO13-1
De allerlaatste officiele competitiewedstrijd in Arum werd gespeeld door de JO13-1:
De JO13 heeft de laatste wedstrijd van wederom een bewogen jaar, winnend afgesloten. In Arum werd met 6-3 gewonnen van de Leeuwarder Zwaluwen.
Het ging nergens meer om, dus er kon vrijuit gevoetbald worden. Met twee goals van Dion, twee goals van Jelmer, één van Sander en één van Harmen.
Zo eindigde we deze ronde als zesde, maar met twee wedstrijden minder dan de top drie, hadden we net zo goed als derde geëindigd kunnen zijn. 😏
Conclusie na de eerste seizoenshelft is, dat we het helemaal niet slecht gedaan hebben. Voor het eerst op een groot veld hebben de mannen, en Nynke 😀, het zeker niet slecht gedaan. Er is nog genoeg voor verbetering vatbaar, maar er zit nog genoeg groei in!
Nou maar weer afwachten hoe het straks allemaal komt, maar dat zien we dan wel weer.Nog even een woord van dank aan Dennis en Lolke, die ons bijgestaan hebben met de vlag 👌Iedereen fijne feestdagen en tot volgend jaar. Gr. Denny & Thon.

JO17-1
Het was zaterdag de nummer drie (SJO Arum/Stormvogels’64) tegen de nummer vier (st. Jacob) in de stand. Het werd een walkover, 13-1 voor de nummer drie. We hopen dat de JO17-1 na de winterstop een klasse hoger worden ingedeeld.
Het verslagje komt z.s.m. 

JO19-1
Bolsward uit begon wat verwarrend voor de Arumers…..de shirts leken wel heel veel op elkaar…en daar kwam ook nog bij dat er soms wel 3 á 4 dezelfde nummers van Bolsward in het veld stonden…toen onze jongens alles wat op een rijtje hadden, stonden wij al 1-0 achter…
Daarna werd de draad prima opgepakt…door een doelpunt van Hylke en Martijn, stonden wij tot vlak voor de rust 2-1 voor.
Toch kon de thuis club voor rust toch nog 2-2 maken …na de rust was Bolsward het beste team…mede door prima keeperswerk van Arik bleeft het uiteindelijk bij 3-2 .

JO11-1 en JO11-2
De jeugd onder de 11 jaar speelden een onderling en mix wedstrijdje als afsluiting van deze eerste helft van de competitie op het kunstgras te Arum.

20 december 2021