Nu ook meidenvoetbal bij Arum/Stormvogels’64

Er is dit seizoen, eigenlijk begon dat een paar seizoenen eerder al, een behoorlijke toeloop van meiden die gaan voetballen. Dat merken we bij de v.v. Arum/Stormvogels’64 ook. In de meeste pupillen jeugdteams spelen wel een of meer meiden. Echter in de JO11 zijn er tijdens dit seizoen zoveel meiden gaan voetballen dat we eigenlijk van plan zijn om een MO11 team te maken!

We hebben nog een paar meiden nodig!
We hebben tot nu toe 8 meiden in deze leeftijdscategorie die inmiddels lid zijn. Daarbij trainen er nog twee mee waarvan we hopen dat zij ook lid worden. Maar om een team te vormen om in de competitie te gaan, dit is 8 x 8 competitie, hebben we nog een paar meiden nodig.
Dus hierbij een oproep speciaal voor dit team:
Heb je ook zin om te voetballen en ben je een meisje van het geboortejaar 2012, 2011 of 2010 (uit Arum, Achlum of Kimswerd), meld je bij een van de besturen van de v.v. Arum of Stormvogels’64.

Trainingen 
Ondanks de corona maatregelen, waardoor de meeste teams niet kunnen trainen, trainen de JO11-2 jongens en meiden wel n.l.:
Woensdag van 18.00-19.00 uur o.l.v. Anno & Geert (in Arum)

Competitie
Als we genoeg meiden hebben om ook competitiewedstrijden te spelen dan is het de bedoeling dat we een MO11 (meisjes onder de 11 jaar) inschrijven voor de zogenaamde 4e fase. Deze start dan wrs. op zaterdag 26 maart 2022.

Leiders/leidsters/trainers/trainsters
Ook zoeken we nog Leiders en/of leidsters en trainers en/of trainsters voor dit team. Wie wil? Meld je bij een van de besturen van de v.v. Arum of Stormvogels’64.

11 januari 2022