Arum 1 oefende uit tegen Bolsward

Arum 1 zou afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd spelen. Helaas ging deze wegens corona niet door. Maar afgelopen dinsdagavond (15-02) was Bolsward wel bereid om even te oefenen.
De voorbereiding voor deze wedstrijd was al niet “je van het”. Trainer Edwin moest door een storing bij Stevensluizen op de afsluitdijk, twee uur rijden om in Bolsward te komen. En kwam net op tijd.
Al gauw bleek Bolsward vele malen sterker te zijn. Arum had “geen schijn van kans”. Bij rust was het 2-0 voor Bolsward. En de eindstand werd 4-0. Die einduitslag had veel groter kunnen zijn. Maar de uitblinkende keeper Jesse behoedde Arum voor een grotere nederlaag.
Ander hoogtepuntje was het debuut van talentje Rinnert Tolsma in Arum 1. Al eerder mochten jeugdspelers Germ Epema, Hylke Talsma en Migchiel Anema al even ruiken aan “het grote mannen” voetbal, nu mocht JO17 speler Rinnert zijn kunsten een aantal minuten vertonen. Het is wel duidelijk, aan deze jongens gaan we nog veel plezier beleven bij het eerste….
We hopen dat het Arum 1 zaterdag a.s. in de thuiswedstrijd tegen Woudsend (competitie)  beter zal vergaan. Corona en weder dienende!