Rondje langs de velden…

Afgelopen Paaszaterdag 16 april was er een (inhaal)programma.  Er stonden wedstrijden voor de JO11-1, JO13-1, JO14-1 en de JO19-1 op deze “stille” zaterdag ingepland. It Twadde speelde afgelopen dinsdag 19 april een inhaalwedstrijd. Hier de WhatsApp verslagjes:

JO11-1
Het Achlumer team won in Witmarsum de derby met 5-4 van de leeftijdsgenoten van Mulier. Verslagje van deze spannende wedstrijd volgt! 

JO13-1
In een zeer spannende thuiswedstrijd tegen Rijperkerk JO13-1 moesten de jongens en dame van de JO13-1 net het onderspit delven. In een goede en mooie pot voetbal was een gelijkspel meer dan terecht geweest aldus leider Thon. 

JO14-1
Voor de winterstop werd dit talententeam kampioen in de tweede klasse. Na zaterdag, een prachtige 4-1 overwinning tegen Sneek Wit Zwart JO14-1 mag het zichzelf even koploper noemen in de eerste klasse. Maar er komt nog een loodzwaar programma aan! Dus of dit team alsnog een gooi kan doen naar de titel. Het zou echt heel, heel knap zijn.

JO19-1
Onder prachtige omstandigheden speelden, net als vorige week, de jongens en Anne weer in Emmeloord op het sportcomplex van de Flevo Boys. Nu was de JO19-4 de tegenstander. In een gelijkopgaande wedstrijd kwam onze JO19 1-0 voor, na een prachtige treffer van Brent. En dat was de start van een doelpuntrijke wedstrijd. Waarin er wel altijd achter de feiten werd aangelopen maar wat betreft kansen de wedstrijd in evenwicht was. Uiteindelijk werd het 5-4 voor de thuisclub. Maar het was een alleraardigste wedstrijd. 

It Twadde
Afgelopen dinsdag 19 april  speelde It Twadde de inhaalwedstrijd uit tegen Tzum. It Twadde kwam via 0-1 Willem, 1-2 Rainier en 1-3 Nico op een riante voorsprong. Maar Tzum toonde veerkracht en het werd uiteindelijk 3-3.
Kijk hieronder voor prachtige foto’s van deze wedstrijd gemaakt door Lieuwe Bosch uit Tzum
https://myalbum.com/album/7dYbE8R7t8vc

20 april 2022